KayakBadge-png

AKTIVNOST

Kayak Safari

Na rijeci Zrmanji postoji jedna  službena staza za izvedbu raftinga/ kayaka . Ukoliko je vodostaj rijeke dovoljno visok organiziramo rafting spust, a ukoliko je vodostaj rijeke  prenizak za rafting na istoj stazi organiziramo kajak safari.

Opis Ture

Službena Kayak / Rafting staza duga je 14 km od službenog starta u mjestu Žegar do službenog izlaza u mjestu Muškovci temperatura vode je od 14 – 20 stupnjeva. Staza se sastoji od dva dijela prvi dio staze dug je 7 km i dobar je za početnike, na ovom djelu ćemo naučiti kako veslati i kako biti jedan u Kajaku / Raftingu. Na 7 km nalazi se veliki slap visok 11 metara na tom slapu izlazimo i zaobilazimo ga pješice a vaše kajake / raftove spuštamo niz slap gdje ujedno počinje i drugi dio staze. Neposredno iznad velikog Buka rijeka Krupa se ulijeva u rijeku Zrmanju. Drugi dio staze je brži i intenzivniji i tu ćemo skočiti s nekoliko slapova od 1m, 2m, 3m i 5m.  Na 14 km u mjestu Muškovci je službeni izlaz našeg centra gdje se možete presvući u suhu robu u našim svlačionicama. Na izlazu se možete relaksirati uz piće i kupati se. Nakon što se presvučete naši automobili vraćaju vozače na start po vaše automobile, dok ostatak obitelji čekaju na cilju u našem centru i uživaju.

Težina ture

Srednje

turistička tura gornjim djelom kanjona Zrmanje

Veličina grupe

Od 4 - 40 ljudi

* više grupa dnevno

Trajanje

Od 2:30 - 4 sata

ovisno o brzini grupe

Galerija

Plan ture

1

Rezervacija termina

Putem našeg rezervacijskog terminala možete napraviti rezervaciju vašeg termina. Nakon rezervacije dobit ćete email sa potvrdom i kratkim uputama.

2

Dolazak na start

Nakon što ste uspješno dobili odobrenje, možete isplanirati vaš dolazak na start. Bilo da putujete vlastitim automobilom ili transferom dolazak na start mora biti prije 10:30 (satnica). Kada dođete na start naše osoblje će vas čekati s daljnim uputama.

3

Presvlačenje

Vašu suhu robu i rezervne tenisice ćete staviti u sivi kutiju koja će vas čekati na startu. Nakon što se spremite, krećemo sa sigurnosnim protokolom. 

4

Sigurnosni protokol

Nakon oblaćenja i pripreme prećemo sa sigurnosnim protokolom. Na našoj mapi skiper (vodić) će vam objasniti što vas očekuje i na što trebate obratiti pažnju. 

5

Pauza na stazi

Kayak tura traje u prosjeku tri (3) sata, zbog ćega smo napravili malu pauzu (oko 20min). Za vrijeme pauze gosti mogu uživati u prirodi, doručkovati te kupati se u rijeci. 

6

Izlazak

Nakon 14.5 km kayak ture, dolazite na naš base camp, gdje je i sam izlazak. Nakon što se gosti presvuku u svoju suhu robu, naši vozaći voze samo vozaće po njihove automobile, dok ostali gosti mogu uživati na plaži ili otiči na piće. 

7

Odlazak po automobile

Kada su vožaći spremni i pokažu da imaju ključeve automobila,  krećemo na start. Vožnja traje opr 25 min. 

8

Povratak na izlaz

Nakon što ste pokupili automobil na startu vraćate se na izlaz po ostatak obitelji ili prijatelje. (Pogledajte mapu puta)

Uzeti sa sobom

Obavezno:

shirt

Dodatna majica

shoe

Tenisice za ulazak u vodu

rucnik

ručnik

Po želji:

phone

Mobitel

photo-camera

Fotoaparat

sunglasses-black-tool

sunčane naočale

suncream

krema protiv sunca

*svaki Kajak/raft ima nepropusnu baćvu gdje možete staviti vaše stvari

SAVJETUJEMO:

water

min. 0,5L vode

sandwich

sendvić

harvest

voće

Mapa ture

MAPA TURE:

MAPA STAZE

Kako doći na start:

Google maps lokacija

Kako doći SA STARTA NA IZLAZ:

Google maps lokacija

GDJE JESTI:

Google maps lokacija

Cijena

Odrasli
(IZNAD 12 godina):

280,00 kn

Bez ručka

300,00 kn

*specijalna cijena s ručkom

DJECA
(ispod 12 godina):

140,00 kn

Bez ručka

200,00 kn

*specijalna cijena s ručkom

TRANSFER
(cijena po osobi):

125,00 kn

Zadar
Ponedjeljak | Srijede | petak

80,00 kn

STARIGRAD
UTORAK | ČETVRTAK

Rezervacija

Loading...